menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" κοντά στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ της Ν. Ιωνίας


Μετά από την τιμητική πρόσκληση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Β. Μπατάκας, επισκέφτηκε το σχολείο με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την ίδρυση, την 28χρονη δραστηριότητα, την κοινωνική προσφορά του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ, αλλά και την έμπρακτη παρουσία του εθελοντισμού στην περιοχή μας. 

Η εκπαιδευτική αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ, διήρκησε δύο διδακτικές ώρες και την παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή μαθητές και μαθήτριες της Α΄Λυκείου (80 περίπου) υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ειρήνης Μαγκλάρα και άλλων συναδέλφων της. 

Ο ομιλητής παρουσίασε με λόγο και φωτογραφίες: την 28χρονη πορεία και πανελλήνια δραστηριότητα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΥ", απάντησε σε εύστοχες ερωτήσεις μαθητών και καθηγητών και προσέφερε σε όλους από ένα έγχρωμο παραμύθι, την νέα έκδοση του Συλλόγου, και ένα θεατρικό έργο (του π. Θ. Μ.) "ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ". 

Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση έκλεισε με την προσβολή μιας ταινίας μικρού μήκους που παρουσίασε όλες  τις κοινωνικές δομές του Συλλόγου και όλες τις ομάδες αναξιοπαθούντων για τους οποίους μεριμνά ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". 

Τον ομιλητή  συνόδευε ο κ. Βαγγέλης Κεχαγιάς, Εκπαιδευτικός και άμεσος συνεργάτης του Συλλόγου. 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί και συγχαίρει 
τον Διευθυντή και τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, 
για την ευκαιρία  που έδωσε στον κύριο εκπρόσωπο του Συλλόγου μας, τον π. Θεόδωρο,
να επικοινωνήσει με τους μαθητές τους και να προβάλει το ανιδιοτελή εθελοντισμό.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου