menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Ανθρωπιστική αποστολή στο ΝΕΟ ΔΕΛΤΑ της Ν. Ιωνίας

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/09) μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή με σκοπό την ενίσχυση των κατοίκων της συνοικίας στο ΝΕΟ ΔΕΛΤΑ της Ν. Ιωνίας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγουμένων ημερών. 

Με τη βοήθεια του π. Σταύρου Σωτηρόπουλου, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και των συνεργατών του, ετοιμάστηκε ο χώρος, όπου εκτέθηκε η υλική βοήθεια του ΚΕ.Δ.Α.Β.

Η πενταμελής ομάδα των συνεργατών-εθελοντών του "Ε", με επικεφαλής τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ., μετέφερε στο ΝΕΟ ΔΕΛΤΑ μια ικανή ποσότητα υλικών αγαθών προσφορά του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθεια (ΚΕ.Δ.Α.Β.), της Ι.Μ. Δημητριάδος -παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". 

Με τάξη και ευπρέπεια προσήλθαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, προμηθεύτηκαν όλα όσα είχαν ανάγκη και εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους προς το Θεό και τους εκπροσώπους της τοπικής μας Εκκλησίας. 

ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΙΘΗΚΑΝ

 -Παπλώματα
- Σεντόνια
Μαξιλαροθήκες
- Ενδύματα (αντρικά, γυναικεία και παιδιά)
- Υποδήματα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά.
- Σκόνη πλυσίματος
- Σαμπουάν
- Σαπούνια
- Σφουγγαρίστρες
- Κρουασάν για τα παιδιά κ.α.

ΑΝΑ Κ Ο Ι Ν Ω Σ ΕΙΣ

1. Αύριο Τρίτη (19/09), θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή στην περιοχή της Νεαπόλεως. Στο υπόγειο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος, συνεργάτες του ΚΕ.Δ.Α.Β. και του Ναού θα ετοιμάσουν μια έκθεση υλικών αγαθών για να προσέλθουν όσοι επιθυμούν να παραλάβουν τα αναγκαία για το σπίτι και την οικογένειά τους. 

2. Το ΚΕ.Δ.Β. είναι στη διάθεση όλων των συμπολιτών μας, για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη από τα είδη που διαθέτει. Η διεύθυνση είναι: Θουκυδίδου 10. στο Βόλο, έναντι ΙΚΑ. και σιδηροδρομικού σταθμού.  Δυστυχώς το τηλέφωνο δεν λειτουργεί προσωρινά. 

3. Είμαστε στη διάθεση όλων των τοπικών φορέων (τοπικής αυτοδιοίκησης, )ενοριών, ιδρυμάτων, Κοινωνικών Υπηρεσιών κ.α.) για να συνδράμουμε στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους πληγέ-ντες συνανθρώπους μας. 

Μια απέραντη τράπεζα αγαθών για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ακόμη

Οι εκπρόσωποι του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" μετά την επιτυχημένη προσπάθειά τους

Οι συντελεστές του εγχειρήματος μετά το πέρας της αποστολής  



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου