menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

"Η ευχή μας θα είναι πάντοτε να είσαι παιδί του Θεού" (Οι ευχές ενός ηλικιωμένου)

"Παιδάκι μου, 

Νοιώθω την ανάγκη να σου εκφράσω τις ολόθερμες ευχές μου και τα συγχαρητήριά μου, για την εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο. Η χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη, διότι ανοίγεις τα φτερά σου στη ζωή με σκοπό να ετοιμάσεις μια επιτυχημένη πορεία: χριστιανική, σπουδαστική, προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική.  

Η ζωή που ανοίγεται τώρα εμπρός σου δεν είναι εύκολή. Όλα κατακτιούνται με ιδρώτα και κόπο. Αξιοποίησε όσο μπορείς τον προσωπικό σου χρόνο και τον κόπο των γονιών σου. Ο χρόνος δεν επιστρέφει πίσω. Ό,τι αφήνει ο άνθρωπος, και δεν το αντιμετωπίζει στην  ώρα του,  θα το βρει εμπρός του μεγαλύτερο και δυσκολότερο.

Εσύ, καλέ μας,  γεύτηκες κοντά μας και διδάχτηκες: την πίστη στο Χριστό, την αγάπη στην Εκκλησία, την προσευχή, την εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία. Όλα αυτά μην τα ξεχάσεις. Είναι ένα κεφάλαιο για σένα. Αν θέλεις να έχει στήριγμα το Χριστό και ελπίδα για τη ζωή σου προσπάθησε να συνεχίσεις να τα κάνεις πράξη.

Θα διαπιστώσεις δε πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ζουν χριστιανικά. Λίγοι είναι οι εκλεκτοί του Θεού. Μην ακολουθήσεις το πλήθος που βαδίζει προς την καταστροφή. Έρχονται δύσκολα χρόνια και αλλοίμονο σ΄εκείνον που δεν θα έχει βοηθό το Χριστό. Όλα αυτά δεν είναι λόγια ανθρώπινα, αλλά η εμπειρία 2.023 χρόνων της Εκκλησίας.

Εμείς ποτέ δεν θα σταματήσουμε να σε ενισχύουμε ποικιλοτρόπως. Η ευχή μας θα είναι πάντοτε να είσαι παιδί του Θεού.... "

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: https://www.thessnews.gr/reportaz/proti-mera-me-anoichta-panepistimia-poia-einai-i-eikona-mesa-sta-amfitheatra-kai-ti-lene-oi-foitites-foto-video/



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου