menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Εκατό (100) οικογένειες πλημμυροπαθών της Νεάπολης ενισχύθηκαν ποικιλοτρόπως.

Με ιδιαίτερη χαρά, ο "Εσταυρωμένος" ενίσχυσε 100 περίπου οικογένειες πλημμυροπαθών από την πολύπαθη Νεάπολη του Βόλου. 

Οι 20 οικογένειες ενισχύθηκαν με οικονομικό  βοήθημα και διατακτικές, για την προμήθεια τροφίμων,  και άλλες 80 έλαβαν: τρόφιμα, παπλώματα, κουβέρτες, ενδύματα, υποδήματα, παντόφλες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, είδη γενικής και ατομικής καθαριότητας, σφουγγαρίστρες κ.α. από την έκθεση που δημιούργησε το "Ε" στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Τρύφωνα, με τη βοήθεια και επιμέλεια του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του Ναού π. Γαβριήλ Βοϊτσέσκου.

Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και με τους εφημερίους και άλλων περιοχών, εντός και εκτός του Βόλου. Επίσης, καθημερινά μας επισκέπτονται στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας δεκάδες πλημμυροπαθείς απ' όλη την περιοχή μας για να παραλάβουν τα αναγκαία. 

  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το Πνευματικό κέντρο του Ναού Αγίου Τρύφωνος 

Καλούμε τους κοινωνικούς φορείς και τους ιερείς της ευρύτερης περιοχής του Βόλου (και άλλων περιοχών)  που θα ήθελαν τη συνεργασία και τις προσφορές μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να μεταφέρουμε στους χώρους τους διάφορα αναγκαία υλικά, που διαθέτει η τοπικής μας Εκκλησίας, δια του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και του ΚΕ.Δ.Α.Β. 


Διεύθυνση του ΚΕ.Δ.Α.Β.: Θουκυδίδου 10,  στο Βόλο, έναντι ΙΚΑ και σιδηροδρομικού Σταθμού. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421310021 και Μail : oestauromenos@gmail.com

Η δραστηριότητα του "Εσταυρωμένου" συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση: Χώροι κράτησης (φυλακές και κρατητήρια), Ιδρύματα, Σχολεία, Σύλλογοι, Κέντρα Υγείας, Ξενώνες απόρων, "ΦΙΛΥΡΑ",  Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, Κοινωνικές υπηρεσίες, Κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, Φιλόπτωχα Ιερών Ναών, Σπίτια Γαλήνης Χριστού, Μονές, άπορες οικογένειες, φυλακισμένοι, αποφυλακισμένοι, φυγόποινοι, Ρομά, άποροι φοιτητές και μαθητές κ.α.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που στηρίζουν τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" και τις τέσσερεις (4) κοινωνικές δομές τους, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές που κοπιάζουν για να πραγματοποιούνται οι ανθρωπιστικές αποστολές της τοπικής μας Εκκλησίας σ' όλες τις γωνιές της Πατρίδας μας και του εξωτερικού. 


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου