menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ.

φυλακές

            Οι χώροι εγκλεισμού, κυρίως τα κρατητήρια, ευρίσκονται σε αθλία κατάσταση. Σ’ αυτούς τους μικρούς και απαράκλητους χώρους «φιλοξενούνται» δεκάδες συνάνθρωποί μας, μετανάστες, κυρίως, νέοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι παριμένουν μέχρι και δώδεκα μήνες για να ολοκληρωθούν οι διάφορες νόμιμες ενέργειες που αφορούν την απέλασή τους ή και την θετική απόφαση της Πολιτείας στο αίτημά τους για άσυλο.

Η Αρμόδιες υπηρεσίες, δυστυχώς, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φέρουν εις πέρας διάφορα αναγκαία έργα, όπως της  συντήρησης των κρατητηρίων (υδροχρωματισμό, ελαιοχρωματισμό κ.α.), της αλλαγής των στρωμάτων, των κλινοσκεπασμάτων κ.α. Αυτές τις ανάγκες και το έλλειμμα  της Πολιτείας, εδώ και αρκετά χρόνια, έρχεται να καλύψει η Τοπική μας Εκκλησία,  δια του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».

 Με φροντίδα του Δ.Σ. του «Ε», προ ολίγων ημερών, ολοκληρώθηκαν τα έργα καθαρισμού και συντήρησης των κρατητηρίων ενός αστυνομικού τμήματος. Στο άμεσο μέλλον θ’ αρχίσουν και οι εργασίες υδροχρωματισμού των χώρων κράτησης μιας άλλης υπηρεσίας της αστυνομίας
.
Όλη αυτή η προσφορά στηρίζεται στην αγάπη πολλών συμπολιτών μας που ενισχύουν τον Σύλλογο με πολλούς τρόπους, Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους δωρητές μας, τους οποίους παρακαλούμε θερμά να συνεχίσουν να βοηθούν τον «Ε».
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου