menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας και παρουσίαση βιβλίου στο Κέντρο Νεότητας Αλμυρού (βίντεο&φωτο)



Την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 6:30 απογευματική πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Πνευματικού Κέντρου Νεότητος Αλμυρού στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου. Την πίτα ευλόγησε  ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και Πρόεδρος του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο Εσταυρωμένος" Πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, ο οποίος κλήθηκε να ομιλήσει και να παρουσιάσει το βιβλίο του μακαριστού αγιορείτη μοναχού π. Μαρκέλλου Καρακαλλινού.
Ο π. Θεόδωρος είχε την επιμέλεια της εκδόσεως και «Ο Εσταυρωμένος» πραγματοποίησε την έκδοση. Ο ομιλητής κατέθεσε τα βασικότερα στοιχεία της προσωπικότητας, της ζωής και της οσιακής κοίμησης του π. Μαρκέλλου και στη συνέχεια παρουσίασε μικρά επιλεγμένα κείμενα από το βιβλίο.  Κατά διαστήματα έψαλλαν επιλεγμένους βυζαντινούς ύμνους δυο ιεροψάλτες, οι κ.κ. Βασίλειος Μπατάκας και Δημήτριος Δημόπουλος.
Οι παριστάμενοι στο τέλος της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν το βιβλίο "Φιλοκαλικά Μελετήματα - μικρά πετράδια από το πέλαγος της αγάπης του Θεού", του αειμνήστου αγιορείτη μοναχού π. Μαρκέλλου Καρακαλλινού, Τα έσοδα και του βιβλίου αυτού διατίθενται για τους σκοπούς του "Εσταυρωμένου".
ΔΕΙΤΕ στη συνέχεια ΤΟ VIDEO και φωτογραφίες



VIDEO  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

*****************************************************************************
Φωτογραφίες











http://almyrosinfo.gr/

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου