menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο Βόλος τιμά τον Άγιο Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως, Προστάτη και των εθελοντών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".

Ο Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος» θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων, το διήμερο 10 και 11/6, επ' ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως & Κριμαίας, Προστάτου των εθελοντών και συνεργατών του Συλλόγου.
  •    Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10/6 στις 8.30 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα τελεστεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑμ η οποία θα τελειώσει της 12η μετα τα μεσάνυκτα. Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών: Μ. Εσπερινού, Όρθρου και θείας Λειτουργίας  θα εκτεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά.
  •    Την Πέμπτη 11 Ιουνίου και από ώρα 7:00 π.μ. - 9:15 π.μ. θα τελεστεί πανηγυρική θεία λετουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου
  •     Το απόγευμα της Πέμπτης και ώρα 6:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση των εθελοντών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" με προορισμό το χωριό Ριζόμυλο. Θα τελεστεί μεθέορτος Εσπερινός - στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά - αρτοκλασίας, Ιερά Παράκληση στον Άγιο και ομιλία του π. Θεοδώρου με θέμα: "Η μαρτυρικη ζωή του Αγίου Λουκάς". Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η Αγία Λάρνακα με το χαριτόβρυτο λείψανο του Αγίου Λουκά 
την Συμφερούπολη της Κριμαίας του (2012)

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου