menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΒΟΛΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2015, ΑΡΧΊΖΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΉΜΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και οι εργαζόμενοι στους χώρους κράτησης το Τριήμερο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Η Εκπαίδευση των Νεαρών Παραβατών: Εμπειρίες Προβλήματα και Προοπτικές». 
Το Συνέδριο, θα διεξαχθεί στον πολυχώρο «Τσαλαπάτα», στο Βόλο, με τη συμμετοχή πολλών συνέδρων απ' όλη την Ελλάδα. Το Σ. συνδιοργανώνουν: το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η ΕΠΑΝΟΔΟΣ (ΝΠΙΔ-Κέντρο Επανένταξης Αποφυλακιζομένων), ο Συνήγορος του Παιδιού, τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και το παράρτημα στην Ελλάδα της Europe
Οι εργασίες του αρχίζουν σήμερα (Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 20016) το απόγευμα στις 5:30 μ.μ. και ολοκληρώνονται την Κυριακή 24 του μηνός, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των φυλακών Κασσαβετείας. Η Τοπική μας Εκκλησία συμμετέχει ενεργά και στηρίζει το Συνέδριο αυτό, διότι ελπίζει στη βελτίωση λειτουργίας όλων των σχολείων των φυλακών.
Σήμερα θα χαιρετίσει το Συνέδριο ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και αύριο στις 10 το πρωί θα ομιλήσει ο Πρωτοπρ. Θεόδωρος Μπατάκας, Υπεύθυνος του "Ε" λαμβάνοντας μέρος και σε μια στρόγγυλη. Η Ιερά Μητρόπολις και ο Σ.Σ.Κ. "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" είναι μεταξύ των χορηγών του Συνεδρίου. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου