menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ;


Σήμερα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6:30 μ.μ.  

και στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων μαθημάτων της Ενοριακής Σχολής Γονέων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ειδικό μάθημα και θα δοθούν ενδιαφέρουσες οδηγίες παρασκευής του πρόσφορου. 

Είναι θλιβερό, αγαπητές μου αδελφές και αγαπητοί μου αδελφοί, να υπάρχουν στις μέρες μας Ιεροί Ναοί που στερούνται του γνήσιου και επιμελημένου προσφόρου, το οποίο παρασκευάζεται  με ευλάβεια και προσευχή, κυρίως, από χριστιανές γυναίκες, για να προσφερθεί στο Ναό και κατά τη θεία λειτουργία να μεταβληθεί σε Σώμα και Αίμα Χριστού.

Καλεσμένος της Σχολής απόψε  είναι ένας νέος άνδρας, έγγαμος και πατέρας δύο μικρών παιδιών,  που θα καταθέσει την εμπειρία  και τις γνώσεις του, αφού εδώ και κάποια χρόνια παρασκευάζει μόνος του και με επιτυχία πρόσφορα. Θα υπέρχει εποπτικό υλικά, αλλά και η δυνατότητα διαλόγου. 

Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ   Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η 
..................................................................................................................................................................
Σημείωση: Όσοι δεν  έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε τα μαθήματα της Ενοριακής Σχολής Γονέων του Ναού μας, σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν ΔΥΟ ευκαιρίες να ακούσετε όλες τις ομιλίες. 
1ον. Η ιστοσελίδα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (estavromenos.blogspot. com) φιλοξενεί όλες αυτές τις ομιλίες σε σταθερή βάση. Βλέπε στην αρχική σελίδα: "ΟΜΙΛΙΕΣ και ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου". 
2ον. Ο Ρ/Σ της Ι. Μ. Δημητριάδος "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ"  (104 FM) αναμεταδίδει  την ομιλία κάθε Δευτέρα στις 13:00 στην ειδική εκπομπή: "ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ".

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου