menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΈΡ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" έχει να παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα εκδοτική δημιουργία. Έχει εκδώσει
βιβλία, cd (χριστιανικά τραγούδια, τα κείμενα της Καινής Διαθήκης κ.α.) και  dvd - Ντοκιμαντέρ, τα οποία διατίθενται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του. Το τελευταίο Ντοκιμαντέρ - το καλύτερο, από τεχνικής πλευράς - με τίτλο:  "ΚΙΚΥΝΗΘΟΣ,  το  γραφικό  νησάκι  των  Τρικέρων", παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι του 2015 στο πλαίσιο της Ναυτικής βραδιάς, προβάλλοντας την υπέροχη φύση του νησιού, το μοναστήρι, τις ακρογιαλιές του, αλλά  και  την θαυμαστή εύρεση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Τρικεριώτισσας, που είναι αποθησαυρισμένη στο Μοναστήρι της.  

Σήμερα, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε στους φίλους μας πως η ταινία αυτή κυκλοφορεί και στη Ρωσική γλώσσα χάριν δυο καλών συνεργατών του Συλλόγου μας.    Ο κ. Γιάννης και η κ Φωτεινή Παρασίδη,  ομιλούν  τη  Ρωσική  γλώσσα  - αφού  είναι  η μητρική τους.  Ανέλαβαν  ανιδιοτελώς να μεταφράσουν το κείμενο, αλλά και την εκφώνησή του σε στούντιο της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ". Τους ευχαριστούμε εκ καρδίας και τους ευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το dvd - ντοκιμαντέρ,  στην  Ελληνική  ή στη Ρωσική γλώσσα,  θα  το βρουν στο Γραφείο  του  Συλλόγου  μας  (Κ. Καρτάλη 152, στο Βόλο)  και στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.





▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου