menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΠΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τους 65 τακτικούς εθελοντές του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".

Την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ, το Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" έχει προσκαλέσει τους τακτικούς εθελοντές - συνεργάτες του σε δείπνο με σκοπό την ανθρώπινη επικοινωνία και την ανακοίνωση του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (Ε.Κ.) λειτουργίας όλων των κοινωνικών δομών που λειτουργεί ως παραρτήματά του ο Σύλλογος. Ήδη, έχει προηγηθεί μια επιτυχημένη Γ΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ (Οκτώβριος 2017) και μία διευρυμένη σύσκεψη (Νοέμβριος 2017), στην οποία συμμετείχαν: τα μέλη του Δ.Σ., τα μέλη της Δ.Ε. του ΚΕΔΑΒ και της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ" και άλλα επιλεγμένα μέλη του Συλλόγου. Σκοπός της δεύτερης σύσκεψης ήταν η αξιοποίηση των συμπερασμάτων - πορισμάτων της Ημερίδας και η δημιουργία ενός εσωτερικού κανονισμού. Τελικά, το Δ.Σ. είναι έτοιμο να ανακοινώσει στη νέα σύναξη των συνεργατών μας το κείμενο του Ε.Κ. που ετοίμασε. 

Ο Ε.Κ. θα ισχύει -  μετά την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Ιγνατίου και τη σύμφωνη γνώμη των εθελοντών -  για τις εξής κοινωνικές δομές του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", στο Βόλο:  
  1. Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων και άλλων ευπαθών ομάδων (Κ. Καρτάλη 152)
  2. Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" (Γ. Καρτάλη 9)
  3. Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) (Θουκυδίδου 10)
  4. Τέσσερις (4) χώροι φιλοξενίας αστέγων οικογενειών  (ΞΕΝΩΝΕΣ)
Να σημειωθεί δε πως όλες αυτές οι κοινωνικές δομές του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", λειτουργούν σε καθημερινή βάση με την παρουσία εθελοντών γυναικών και ανδρών, οι οποίοι διακονούν υπό την επίβλεψη και ευθύνη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", είναι ακόμη ανοικτός και δραστήριος με τη χάρη του Θεού, την ευλογία της Τοπικής μας Εκκλησίας και την αγάπη κάποιων συμπολιτών μας που τον στηρίζουν. 

Κατά την 22χρονη πορεία του, κανένας κρατικός ή ιδιωτικός φορέας δεν χρηματοδότησε τις δραστηρότητές του. Μόνον ο πιστός λαός της Εκκλησίας μας και ο καρπός των κόπων των συνεργατών του "Ε" είναι οι πηγές απ' όπου αντλούνται όλα τα οικονομικά του.

" ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ"




▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου