menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Εόρτιες επισκέψεις του Μητροπολίτου μας στα Σωφρονιστικά καταστήματα

Επίσημη επίσκεψη στους χώρους κράτησης της περιοχής μας, επ’ ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιήσει, την Πέμπτη 21/12 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και Υπεύθυνο του Γραφείου Μερίμνης Φυλακών και από μια πολυμελή ομάδα εθελοντών - συνεργατών της τοπικής μας Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα:
Στις 10π.μ. θα επισκεφθεί τις Φυλακές Κασσαβετείας και στις 11π.μ. τις Φυλακές Βόλου. Και στα δύο Σωφρονιστικά Καταστήματα θα παρακολουθήσει, στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, την χριστουγεννιάτικη εορτή, που θα παρουσιάσουν οι κρατούμενοι μαθητές των σχολείων των Καταστημάτων. Ο Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει στους κρατούμενους και θα προσφέρει ατομικά δέματα προς όλους, εκ μέρους των ενοριών της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και του Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».  

Στις 12μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στους κρατούμενους του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Ιωνίας, στους οποίους θα προσφέρει γλυκίσματα και είδη ατομικής καθαριότητος.

Το μεγαλύτερο και ακριβότερο ΔΩΡΟ για τους φυλακισμένους - είναι ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ των συνανθρώπων τους στη φυλακή, που συνοδεύεται από έμπρακτη αγάπη. 

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", προσφέρει αυτή την ευκαιρία σ' ΌΛΟΥΣ μας, αφού μπορεί να μεταφέρει την αγάπη μας (ελεημοσύνη μας) στη φυλακή. 

Ο Χριστός μας δίδαξε: 
"πως και ο κρατούμενος είναι αδελφός μας""

 Ας αξιοποιήσουμε  την ευκαιρία που σας προσφέρει σήμερα "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ".

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου