menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και στους πρόσφυγες του ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ


Με πρωτοβουλία του Διοικ. Συμβουλίου του Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και την συνεργασία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος  με τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και των υπευθύνων παραγόντων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ στο Κουτσόχερο Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/1/18) το πρωί  μια νεα ανθρωπιστική αποστολή με σκοπό την ενίσχυση των δεκάδων προσφύγων που φιλοξενούνται στο χώρο αυτό. Δύο φορτηγά αυτοκίνητα - που τα συνόδευαν 4 εθελοντές του Συλλόγου - μετέφεραν στη Λάρισα και παρέδωσαν στις αποθήκες του Δήμου Λαρισαίων μια μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης, καθώς και πολλά παιχνίδια (173 χαρτοκιβώτια)
Κατά κοινή ομολογία, η δραστηριότητα του ΚΕ.Δ.Α.Β. της Τοπικής μας Εκκλησίας, που λειτουργεί ως παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" , θεωρείτε πολύ σημαντική και ουσιαστική, αφού - μεταξύ των άλλων - επεμβαίνει άμεσα και πρακτικά και εκτός της περιοχής του Νομού Μαγνησίας, προσφέροντας ανακούφιση σε εμπερίστατες οικογένειες, πρόσωπα και κοινωνικές υπηρεσίες (Ι. Μητροπόλεων και Δήμων) που ασχολούνται με τον πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΩΣΗ
"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και το ΚΕ.Δ.Α.Β. (Θουκυδίδου 10, έναντι του ΙΚΑ Βόλου) μας γνωστοποιούν πως υπάρχει άμεση ανάγκη συλλογής ΑΝΔΡΙΚΏΝ ενδυμάτων, όπως μπλούζες, μπουφάν, πανταλόνια τζιν, φόρμες, φούτερ κ.α. τα οποία θα πρέπει να είναι καθαρά, πλυμένα και σιδερωμένα, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας. Επίσης, ζητούνται ΚΑΘΑΡΑ κλινοσκεπάσματα, όπως κουβέρτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες. 


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου