menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Με πρωτοβουλία του Ιεραποστολικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Φαρσάλων "Παναγία η Ελεούσσα", θα πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα - το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 5η απογευματινή -  μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική εκδήλωση παρουσίασης των δύο (2) παιδικών βιβλίων του π. Θεοδώρου Μπατάκα,  έκδοση του Σ.Σ.Κ. Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". Πρόκειται για τα παιδικά βιβλία: 
1. "Λόγια της στεριάς και της θάλασσας",  έκδοση 2016 
2. "Ο... "πειρατής" με την κόκκινη βαρκούλα", έκδοση 2018  (Α΄παρουσίαση).

Στο καλλιτεχνικό μέρος της γιορτής - που περιλαμβάνει σύντομη ομιλία, τραγούδια, μουσική, αφήγηση παραμυθιού και διηγήματος, παρουσίαση των βιβλίων κ.α. - λαμβάνουν μέρος: μια ομάδα συνεργατών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", δυο Κατηχητικά Σχολεία των Ιερών Ναών της πόλης Φαρσάλων και μέλη του Ιεραποστολικού Συλλόγου. Στο τέλος, θα κληρωθούν τρεις εικόνες του Αγίου Λουκά, προσφορά του "Ε". Μετά την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν και τα δυο βιβλία σε λογικές τιμές. Τα έσοδα που θα προέλθουν από την πώληση των εκδόσεων θα ενισχύσουν τη κοινωνική δραστηριότητα του Συλλόγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. κ. Τιμοθέου. Καλούνται οι φίλοι του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και στην περιοχή εκείνη να προσέλθουν στην εκδήλωση.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου