menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Mία όμορφη και ξεχωριστή απογευματινή - βραδινή συνάντηση είχαν τα μέλη και οι εθελοντές του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», τη Δευτέρα, 14/5/2018. Η συνάντηση έγινε στον αύλειο χώρο του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.), στις 7.30 μ.μ. και εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων που οργανώνονται προς τιμή του Αγίου Λουκά του Ιατρού, προστάτη του Συλλόγου μας.
Ο πατέρας Θεόδωρος έκανε αρχή της συνάντησης αυτής με μια δέηση στον Άγιο Λουκά, εικόνα του οποίου βρίσκεται στο όμορφα διαμορφωμένο μικρό παρεκκλήσι,  στην αυλή του ΚΕ.Δ.Α.Β., υπέρ του Δ.Σ., των μελών και των εθελοντών του Συλλόγου καθώς και των κρατουμένων των φυλακών. Αναφέρθηκε επίσης και στις άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμή του Αγίου, καθώς και σε θέματα λειτουργίας των τριών δομών του Συλλόγου.
Ακολούθησε κατόπιν ένα υπέροχο δείπνο, προσφορά του Δ.Σ. του «Εσταυρωμένου» προς όλους τους παρευρισκομένους, κάτι που έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να βρεθούμε,  να γνωριστούμε καλύτερα και να συνομιλήσουμε, καθώς ως εθελοντές που προσφέρουμε σε διαφορετικούς χώρους,  δεν έχουμε τη δυνατότητα της συχνής και στενότερης επαφής και γνωριμίας. Δόθηκε επίσης η δυνατότητα σε όσους διακονούν στο Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων και  στο Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών η «ΔΙΑΚΟΝΙΑ», να βρεθούνε στο κτίριο του ΚΕ.Δ.Α.Β., να γνωρίσουν το χώρο, καθώς και τις εργασίες των εθελοντών εκεί.
Γι’  αυτό μπορώ να πω  ότι η συνάντηση αυτή ήταν ξεχωριστή και απαραίτητη. Ο πατέρας Θεόδωρος φιλικός και προσηνής  με όλους, δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα, διευκολύνοντας τις μεταξύ μας γνωριμίες. Ήταν  μια πολύ όμορφη και ζεστή συνάντηση, σε ένα ωραίο περιβάλλον, που μας βοήθησε να χαλαρώσουμε, να συνομιλήσουμε, να διασκεδάσουμε και να αποχωρήσουμε με μια εύθυμη διάθεση και την ψυχή  μας γεμάτη από αγάπη και χαρά. Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου, για την ευγενική του προσφορά.
Κερασία Παπαγεωργίου - Γκαβανούδη, 
Φιλόλογος











▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου