menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Δείπνο για τα παιδιά του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου (22/05)

Την Τρίτη 22/05/2018 - με τη βοήθεια του Αγίου Θεού και την έμπρακτη αγάπη του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» - πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη από εθελοντές του Συλλόγου .
Για μία ακόμα χρονιά οι εθελοντές του «Ε» με την καθιερωμένη – εδώ και πολλά έτη - ανελλιπή εβδομαδιαία παρουσία τους αποτελούν μία σταθερή αναφορά για τα παιδιά του Ιδρύματος, γεγονός που καταδεικνύει και το βαθύ ενδιαφέρον της Τοπικής μας Εκκλησίας  για την πνευματική διακονία τους.
Η πραγματοποιηθείσα εκδήλωση σηματοδότησε και τη λήξη των επισκέψεων των εθελοντών για το έτος 2018-2019, ενώ η παρουσία του προέδρου του Συλλόγου πατρός Θεοδώρου Μπατάκα χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά, τα οποία τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθυντής του Ιδρύματος, ο οποίος και καλωσόρισε τον Πρόεδρο και τους εθελοντές του «Εσταυρωμένου», και μια ομάδα εργαζομένων του Ιδρύματος. 
Μάλιστα, η κοινή τράπεζα – προσφορά του συλλόγου – επέτρεψε τη δημιουργία μίας πολύ όμορφης και ζεστής ατμόσφαιρας, ενώ ο Πρόεδρος του "Ε"  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και κατ’ ιδίαν με αρκετούς από τους τροφίμους του ιδρύματος. Όλοι οι εθελοντές του Συλλόγου και ο π. Θεόδωρος εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στα παιδιά με στόχο την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία. Ευχή όλων η συνάντηση υπό άλλες συνθήκες και φυσικά εκτός Ιδρύματος!
Απόστολος Δ. Βλαχάκης, Φιλόλογος 
και συνεργάτης του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της ομάδος των εθελοντών - συνεργα- τών του (π. Χρήστο Παλάγγα, π. Γαβριήλ Βοϊτσέσκου,  κ. Απόστολο Βλαχάκη  κ. Αικατερίνη Σίμου, κ. Μαρία Βαΐου, κ. Μαριάνθη Ηλιάδη, κ. Μαρία  Χατζηγεωργίου κ.α.)  για  την  συνεπή και θεάρεστη διακονία  τους  (σε εβδομαδιαία βάση).  Έργο  τους  είναι  η  σπορά των σωτήριων  μηνυμάτων  της Εκκλησίας  μας και η έμπρακτη αγάπη των ανθρώπων της.  Η επίσκεψη στους απαράκλητους χώρους εγκλεισμού - και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων της πόλεώς μας - είναι το σπουδαιότερο και πολυτιμότερο δώρο για τους φυλακισμένους και τα παιδιά των ιδρυμάτων. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου