menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Εκδήλωση για τη Μεσογειακή αναιμία

Εκδήλωση για τη Μεσογειακή αναιμία στο Πν. Κέντρο - Εθελοντικές Αιμοδοσίες στις 7 και 8 Μαΐου

Ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, διοργανώνει την Κυριακή 6/5, στις 6μ.μ., στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή), ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μεσογειακή Αναιμία: η πορεία ζωής ενός χρονίου πάσχοντος».
Στην εκδήλωση θα ομιλήσουν:
Η κ. Ιουλία Νησιώτου - Μαντέλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Παιδίατρος, με θέμα: «Μεσογειακή Αναιμία: παρελθόν, παρόν, μέλλον» και
Ο κ. Στέλιος Κοντακιώτης, Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχαναλυτής, με θέμα: «Να είσαι ή να μην είσαι σαν τους άλλους;».
Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία «Ιωνία», υπό την δ/νση τηςκ. Κορνηλίας Φραγκογιάννη.

Εθελοντικές Αιμοδοσίες

Εξάλλου, τη Δευτέρα 7/5 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το 1ο ΓΕΛ και το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, στις εγκαταστάσεις των σχολείων, από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.
Την Τρίτη 8/5, στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί νέα εθελοντική Αιμοδοσία για τους πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία, από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου