menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του Κέντρου Διαχείρισης Βοήθεια (27/08)

Τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018, και ώρα 7.30 το απόγευμα, στον όμορφα διαμορφωμένο  χώρο της αυλής του Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μ. Δημητριάδος (ΚΕ.Δ.Α.Β.) - Παράρτημα του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» -το Δ.Σ. πραγματοποίησε μια έκτακτη καλοκαιρινή και ξεχωριστή εκδήλωση, προς τιμή των εθελοντών – συνεργατών του ΚΕ.Δ.Α.Β. και του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών  Βοηθειών η “ΔΙΑΚΟΝΙΑ”, της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο νέος προγραμματισμός λειτουργίας του ΚΕ.Δ.Α.Β. και της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ” και η φιλική συναναστροφή και επικοινωνία των μελών του Συλλόγου.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο  πατέρας Θεόδωρος, ο οποίος χαιρέτησε  όλους  τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στις νέες βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν  στο κτήριο του ΚΕ.Δ.Α.Β. (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο)  και περιέγραψε τις αλλαγές στον τρόπο αποθήκευσης των προσφορών και διανομής αυτών, για την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας και εξυπηρέτηση των προσερχομένων. Αναφέρθηκε επίσης και σε άλλα θέματα λειτουργίας αυτών των δύο δομών, καθώς  και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  προσεχώς.
Κατόπιν με τις ευλογίες του πατρός, ακολούθησε  ένα υπέροχο  δείπνο με  νόστιμα εδέσματα, προσφορές των ιδίων των εθελοντών,  το οποίο και  έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να βρεθούμε,  να γνωριστούμε καλύτερα και να συνομιλήσουμε, καθώς ως εθελοντές που προσφέρουμε σε διαφορετικούς χώρους και ημέρες,  δεν έχουμε τη δυνατότητα της συχνής και στενότερης επαφής και γνωριμίας. Δόθηκε επίσης η δυνατότητα σε όσους διακονούν στο Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών η «ΔΙΑΚΟΝΙΑ», να βρεθούνε στο κτήριο του ΚΕ.Δ.Α.Β. και να δούνε τις εργασίες ανακαίνισης που έγιναν εκεί.
Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό μέρος της βραδιάς αυτής αποτέλεσε το καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα, το οποίο ήταν ευγενική προσφορά δύο μουσικών, του κ. Κώστα Καραδέμητρου  και του κ. Δημήτρη .Τρουμπουτζά, οι οποίοι με τις μελωδικές φωνές τους και τα όμορφα τραγούδια τους μας ταξίδεψαν στο παρελθόν.
Ο π. Θεόδωρος και ο κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ., φιλικοί και ευπροσήγοροι με όλους, δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα και μας χάρισαν μια ξεχωριστή βραδιά. Ήταν μια όμορφη και ζεστή συνάντηση, σε ένα ωραίο περιβάλλον, που μας βοήθησε να συνομιλήσουμε, να διασκεδάσουμε και να αποχωρήσουμε με μια εύθυμη διάθεση και την ψυχή  μας γεμάτη από αγάπη και χαρά.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, τους μουσικούς και όλους εκείνους που κοπίασαν για την πραγματοποίηση της συνάντησης.
Κερασία Παπαγεωργίου -Γκαβανούδη, Φιλόλογος






▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου