menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας  (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος - παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" - πραγματοποιήθηκαν τρεις ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές του "Εσταυρωμένου" στις εξής φυλακές της Θεσσαλίας:
1. Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων (ένα φορτηγό με χειμερινά ενδύματα και 30 κλινοσκαπάσμα - κουβέρτες).
2. Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου (30 κλινοσκεπάσματα - κουβέρτες)
3. Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσαβετείας (50 κλινοσκεπάσματα - κουβέρτες και πολλά άλλα ειδη ένδυσης και ατομικής καθαριότητας).

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και το ΚΕ.Δ.Α.Β. δέχονται τακτικά παρακλήσεις από τους χώρους κράτησης (πολλών φυλακών) και δομών φιλοξενίας προσφύγων για προσφορά χειμερινών ενδυμάτων, υποδημάτων και κλινοσκεπασμάτων - κουβερτών κ.α. Ήδη, έχουν εξαντληθεί όλα τα αποθέματα σε ανδρικά ενδύματα, αλλά κυρίως σε κουβέρτες. Ο Σύλλογος έχει κάνει ειδική έκκληση στα ΜΜΕ για την συλλογή αυτών των ειδών. Έρχεται ο χειμώνας και θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση στα είδη αυτά από πολλές οικογένειες, πρόσωπα και κοινωνικές υπηρεσίες. 

Και οι άστεγοι ζητούν κουβέρτες για να ζεσταθούν
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Καλούμε τους φίλους του "Ε", αλλά και κάθε συμπολίτη μας, να προσφέρουν άμεσα κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες) και διάφορα ανδρικά είδη ένδυσης για να μπορούμε να συντρέχουμε άμεσα στις ανάγκες των εμπερίστατων συνανθρώπων μας. Τα είδη αυτά θα πρέπει να είναι πλυμένα και καθαρά σύμφωνα με  ειδική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας. Η παράδοση αυτών των ειδών πραγματοποιείται καθημερινά 9:00 - 12:30 στο ΚΕ.Δ.Α.Β. (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο) και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (2421310021)

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου