menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"


Προ ολίγων ημερών, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) ανταποκρίθηκε άμεσα στην παράκληση των αρμοδίων υπηρεσιών του Ε.Α.Κ.Κ.Νέων Κασσαβετείας (ΦΥΛΑΚΉ) και προσέφερε μια ικανή ποσότητα από αναγκαία είδη για την ανθρώπινη διαβίωση των φυλακισμένων. Το Δ.Σ. έλαβε μια ευχαριστήρια επιστολή από τη φυλακή αυτή, με την οποία εκφράζεται η ηθική ικανοποίηση και οι ευχαριστίες των αρμοδίων παραγόντων του χώρου κράτησης. 
"... Με το παρόν έγγραφο  επιθυμούμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ηθική  υποστήριξη και την υλική βοήθεια που παρείχατε σε κρατούμενο του Καταστήματός μας κατά την διάρκεια της τακτικής άδειάς του και της παραμονής του σε ξενοδοχείο του Βόλου. Επίσης, ευχαριστούμε για την παροχή ειδών για την κάλυψη αναγκών των απόρων κρατουμένων και συγκεκριμένα τα κάτωθι είδη: 20 σαμπουάν, 50 σαπούνια, 13 σετ ξυραφάκια (100 τεμ), 49 οδοντόβουρτσες, 48 οδοντόκρεμες, 30 πακέτα τσιγάρα, 27 κουβέρτες, 3 βελέντζες, 15 παπλώματα, 50 τηλεκάρτες. Πρακαλούμε διαβιβάστε τις ευχαριστίες μας και στους συνεργάτες σας για την βοήθειά τους στην οργάνωση της απόστολής των ειδών". 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους εθελοντές του, αλλά και εκείνους που στηρίζουν τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" για να έχει τη δυνατότητα να στηρίζει τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου