menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ... ΝΟΗΜΑ!!!

Ο δρόμος του κάθε ευσεβούς χριστιανού, που έχει πόθο σωτηρίας,  είναι ένα ανηφορικό μονοπάτι, που οδηγεί στην Βασιλεία του Θεού. Η πύλη που οδηγεί στην ουράνια πόλη της σωτηρίας μας είναι στενή και θα εισέλθουν σ' αυτήν μόνο οι ταπεινοί. 

Για να βαδίσουμε, λοιπόν, αυτόν τον δρόμο να έχουμε υπόψη μας πως θα ιδρώσουμε, θα κουραστούμε και θα ματώσουμε. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε πράξη όλες τις ασκήσεις που μας προτείνει ο Χριστός και η Εκκλησία Του, όπως είναι: η νηστεία, η ελεημοσύνη, η προσευχή, οι γονυκλισίες, η μελέτη του λόγου του Θεού, οι αγρυπνίες, η μετάνοια και ο καθημερινός μας αγώνας να κάνουμε πράξη το θέλημα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αυτή είναι η καθαρή επιλογή όλων των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών. 

Μακάρι να είμαστε κι εμείς μεταξύ αυτών...

Ο δρόμος, όμως, που προτείνει ο μισόκαλος διάβολος, όλα τα τσιράκια του και ο κόσμος, είναι πλατύς, ευρύχωρος, άνετος, "όμορφος", περιζήτητος - από τους πολλούς ανθρώπους - υποσχόμενος τα πάντα χωρίς όρια, χωρίς ενοχές και δεσμεύσεις,  ΑΛΛΑ οδηγεί στην καταστροφή, στην κόλαση, στον χαμό του κορυφαίου πλάσματος του Θεού: του ανθρώπου...  Οδηγεί στην αιώνια συγκατοίκηση με τον διάβολο!!! Τι κρίμα που δεν έχουμε πάρει στα σοβαρά τη ζωή μας!!!

Η επιλογή δική μας...

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 
με μετάνοια, αγάπη και υπακοή στο θέλημα του Θεού.
π. Υάκινθος

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου