menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ για τους συνεργάτες του ΚΕ.Δ.Α.Β.

Στον Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας του Αρμενίου πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου,  μία ευχαριστιακή σύναξη των Εθελοντών του «Εσταυρωμένου», ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου π. Θεοδώρου Μπατάκα. Αφορμή, η έναρξη του εκκλησιαστικού έτους, η γόνιμη ανταλλαγή παρατηρήσεων και σχολίων για την πορεία της Διακονίας και η χάραξη νέων στρατηγικών. 

Συνοδοιπόροι, αλλά και φίλοι και πνευματικοί αδελφοί μέσα στον εικοσιπενταετή κοινό δρόμο πόνου και προσφοράς, οι Εθελοντές πιστοποίησαν ότι πορεύονται υπό τη σκέπη της Παναγιάς και ετέλεσαν Παράκληση  στη Χάρη της. Μνημόνευσαν δε και τα μέλη που έφυγαν από τη ζωή αυτή και προσευχήθηκαν για την ανάπαυση των ψυχών τους. Στη συνέχεια, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και συντροφικότητας, απόλαυσαν στον υπέροχο και δροσερό προαύλιο χώρο του Ναού, τον καφέ και το κέρασμα που ετοίμασαν με περισσή  φροντίδα οι κυρίες του Συλλόγου, και ανανέωσαν την υπόσχεση για ενδυνάμωση της πολύπτυχης και πολλαπλώς παραγωγικής Διακονίας. 

Ο π. Θεόδωρος τους ευχαρίστησε με τη σειρά του για την αυταπάρνησή τους και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το πρόσωπό του,  και με πατρική αγάπη έδωσε τις κατευθύνσεις για τη νέα χρονιά. Η απογευματινή αυτή συνάντηση έληξε με τη δέσμευση από όλους για  την άμεση επανάληψή της σε έναν άλλον προορισμό, με αντίστοιχα πνευματικά οφέλη.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου