menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (3/12) μια νέα ανθρωπιστική αποστολή. Σκοπός της, η ενίσχυση των φιλότιμων προσπαθειών της Αλβανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την φιλοξενία και φροντίδα εκατοντάδων σεισμόπληκτων που βρέθηκαν στο δρόμο μετά από τον φοβερό σεισμό που έπλειξε την γειτονική χώρα. 

Συγκεκριμένα, δύο εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"-, μετέφεραν την έμπρακτη αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας στον Πειραιά και παρέδωσαν σε εκπρόσωπο της Αλβανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μια ικανή ποσότητα αναγκαίων ειδών: 69 χαρτοκιβώτια με παιδικά, ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, κλινοσκεπάσματα και ένα χαρτοκιβώτιο με παιδικά βιβλία. 

Με τη χάρη του Θεού και τις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών-συνεργατών του "Ε", το ΚΕ.Δ.Α.Β. είναι πάντοτε έτοιμο να πραγματοποιήσει κι άλλες ανθρωπιστικές αποστολές, σε οποιοδήποτε  σημείο της πατρίδας μας παρουσιαστεί έκτακτη ανάγκη, ακόμη και στο εξωτερικό. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου