menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Η 1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τα 25 χρόνια του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (30/01)


Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Βόλο, την ερχόμενη Πέμπτη, η 1η επετειακή εκδήλωση για τα 25 χρόνια κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ». 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30/01 και ώρα 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «ΑΧΙΛΛΕΙΟ» (Ιάσονος-Κουμουνδούρου) η παρουσίαση των δύο τελευταίων βιβλίων του π. Θεοδώρου Μπατάκα, εφημερίου του Μητροπολιτικού  Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και προέδρου του Δ.Σ. του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ». 

Το πρώτο βιβλίο έχει τίτλο: "ΟΙ... ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" (Θεατρικό έργο) και είναι μια ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ  για τα 25 χρόνια κοινωνικής προσφοράς του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". 

Το δεύτερο βιβλίο έχει τίτλο: "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ" (Θεατρικό έργο-Διδακτική κωμωδία) και προβάλλει το μεγάλο θέμα της μοναξιάς των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, την έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας με τους οικείους και πολλά άλλα θέματα σύγχρονα και παλιά. 

Και τα δυο βιβλία -ΕΚΔΟΣΗ 2020: "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"- θα διατίθενται προς ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "Ε".

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου