menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Εκοιμήθη εν Κυρίω η ΑΝΝΑ ΤΣΙΝΤΣΙΝΗ (εθελόντρια του "Ε")

Σήμερα (27/04), λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εκοιμήθη εν Κυρίω μια εκ των εθελοντριών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", η κ. ΆΝΝΑ ΤΣΙΝΤΣΙΝΗ.  

Η εξόδειος Ακολουθία της τελέστηκε στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Παγγεμίστων Ταξιαρχών Άλλης Μεριάς, Βόλου, και ετάφη στο κοιμητήριο του Οικισμού. 

Δυστυχώς, η παρουσία εκπροσώπων του "Ε" εμποδίστηκε από τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση -λόγω κορωναϊού. 

Ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του "Ε", επικοινώνησε με τον υιό της κ. Άγγελο Τσιντσίνη και μετέφερε στην οικογένειά της τα συλλυπητήρια όλων των συνεργατών και εθελοντών του Συλλόγου, με τους οποίους διακόνησε, η αείμνηστος, για ένα ικανό χρονικό διάστημα, με πνεύμα αγάπης για τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας.  

Στις 12:00 μ., την ώρα που ετελείτο η εξόδειος ακολουθία της, ο π. Θεόδωρος τέλεσε τρισάγιο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της.

Η αείμνηστη ΑΝΝΑ, διακόνησε στις δύο εκκλησιαστικές κοινωνικές δομές που λειτουργεί ο "Ε", στο Βόλο: στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι.Μ. Δημητριάδος και στον Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ". Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, εύχεται: ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή της και να παρηγορεί τους οικείους της. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου