menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Δόθηκαν προκαταβολικά τα βοηθήματα Ιουλίου και Αυγούστου.


Φώτο αρχείου: Καταμέτρηση ενός κουμπαρά του "Εσταυρωμένου".

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", δόθηκαν σήμερα (2 Ιουλίου) τα οικονομικά βοηθήματα και οι διατακτικές, για την αγορά τροφίμων, που αφορούν τους μήνες: Ιούλιο και Αύγουστο.

Για το λόγο αυτό, λειτούργησε σήμερα εκτάκτως το γραφείο του Συλλόγου και υποδέχτηκε τις δεκάδες περιπτώσεις οικογενειών που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κοινωνικά κριτήρια. 

Πρόκειται για νέους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες (μέσος όρος ηλικίας 35 ετών) που ανήκουν στις εξής ευπαθείς ομάδες: σύζυγοι και παιδιά κρατουμένων και αποφυλακισμένων, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ασθενείς, κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά, άποροι μαθητές και φοιτητές κ.α. Επίσης, τα φιλόπτωχα ταμεία των δυο φυλακών (Κασσαβετείας και Βόλου) και του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Επειδή τους καλοκαιρινούς μήνες θα παραμείνει κλειστό το Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων και άλλων ευπαθών ομάδων και το Γραφείο του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"(Κ. Καρτάλη 152, στο Βόλο), τα μέλη του Δ.Σ. και οι συνεργάτες του Συλλόγου, διευκόλυναν τις άπορες οικογένειες και τα σωφρονιστικά καταστήματα του Νομού Μαγνησίας προκαταβάλλοντας τα μηνιαία βοηθήματα.

Δεν θέλαμε να στερηθούν τη συμπαράσταση και την έμπρακτη αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας λόγω διακοπών.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου