menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

- Θεέ μου, πλημμύρησε η γη από αίμα αθώων... "


Στην Αμερική γίνεται σάλος για την απόφαση ενός Ανώτατου Δικαστήριού. Πρόκειται για μια απόφαση ιστορική για τα δεδομένα της μακρινής εκείνης χώρας. Με θάρρος και ευσυνειδησία κήρυξε τις αμβλώσεις-εκτρώσεις παράνομες. 

Με το άκουσμα αυτής της αποφάσεως, ξεσηκώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι για να εκφράσουν την αντίθεσή τους: Πρόεδροι Κυβερνήσεων, πολιτικοί, κόμματα, φορείς, σύλλογοι και πάρα πολλοί άνθρωποι, κυρίως γυναίκες. 

Μπροστά στις κάμερες ειπώθηκαν πολλά αντιχριστιανικά συνθήματα τονίζοντας περισσότερο τα "δικαιώματα της γυναίκας"!!! Τονίζουν πως η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σώμα της όπως θέλει. Να κρατήσει η να αφαιρέσει τη ζωή του εμβρύου, που κυοφορεί,  λες και είναι δικό της...

Θεωρούν πως γυρίσαμε  στον σκοταδισμό, διότι βρέθηκαν κάποιοι ευσυνείδητοι δικαστικοί να μιλήσουν υπέρ των αγέννητων και ανυπεράσπιστων εμβρύων που κατά χιλιάδες δολοφονούνται καθημερινά από τους ίδιους τους γονείς τους και μάλιστα την... "μητέρα τους".

Στην προκειμένη περίπτωση -όπως και σ' άλλες-  ΔΕΝ ενδιαφέρεται να μάθει ο άνθρωπος για το τι λέγει ο Θεός. Η Ορθόδοξη Εκκλησία, δηλαδή ο Χριστός που παρατείνεται στους αιώνες, θεωρεί έγκλημα την λεγόμενη "διακοπή της κύησης" και επιτιμά τους χριστιανούς γονείς που οδηγούνται σ' αυτή την ενέργεια. 

Έχει πλημμυρήσει η γη από το αίμα των αδικοχαμένων εμβρύων-ανθρώπων. 

Το φοβερό είναι και τούτο: 

Χωρίς ντροπή, ΕΝΏΠΙΟΝ του Κυρίου και των ανθρώπων, ομολογούμε πως είμαστε αμετανόητοι. Πως δεν φοβόμαστε το Θεό και την κρίση Του. Μας ενδιαφέρει να είμαστε "ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" και όχι...  σκοταδιστές. Έχουμε κοιμίσει τις συνειδήσεις μας με το να πιστεύουμε πως... αυτό -το έμβρυο- ΔΕΝ είναι άνθρωπος!!!

Το "ΟΥ  ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ" δεν μας λέγει τίποτε... 

Τι κρίμα...

Και ελπίζουμε πως ο κόσμος θα πάει καλύτερα για να ζήσουμε όλοι εμείς με άνεση για να έχουμε το ... "δικαίωμα" να σκοτώνουμε τα ίδια μας τα παιδιά, χωρίς τύψεις, ΝΟΜΙΜΑ!!!

Η μακροθυμία του Θεού είναι μεγάλη, αλλά να μην ξεχνάμε πως: 
"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΣ ΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΣ ΕΙΣ ΟΡΓΗΝ"

π. Υάκινθος



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου