menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ναι, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέπτονται και τους άλλους!!!

Χθες (23/08/2022), για πολλοστή φορά, ανοίξαμε τον κουμπαρά του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" που φιλοξενείται στο κατάστημα (cafe) του κ. Χρυσοβαλάντη Ντόντου, στο Βελεστίνο Μαγνησίας. 

Όταν καλούμαστε να ανοίξουμε το κυτίο αυτό, πάντοτε μας περιμένει μια έκπληξη, όσον αφορά την προσφορά των απλών ανθρώπων (πελατών του καταστήματος) και του ιδιοκτήτη!!! 

Δίπλα στην ταμειακή μηχανή του, είναι τοποθετημένος ο κουμπαράς των φτωχών οικογενειών που στηρίζει σε μηνιαία βάση ο "Ε". 

Μια ανακοίνωση, που είναι ενσωματωμένη στην μια όψη του, καλεί τους πελάτες να βοηθήσουν -έστω και λίγο- την προσπάθεια του Συλλόγου μας: "ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο "Ε".

Αυτή η παράκληση-ανακοίνωση προτρέπει -και με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη- τους πελάτες να βάλουν στον κουμπαρά έστω λίγα από τα ρέστα τους.

Όμως, όπως διαπιστώνουμε, πολλοί συνάνθρωποί μας δεν αφήνουν τα λιγοστά ρέστα από την αγορά του καφέ, αλλά βάζουν το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη τους και προσφέρουν περισσότερα!!!

Το να κάνεις ελεημοσύνη είναι πολύ σπουδαίο θέμα. Το να παρακινείς και άλλους να ελεήσουν είναι σπουδαιότερο. 

Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι καταστηματάρχες που θα  ήθελαν να μιμηθούν αυτή την απλή, αλλά χριστιανική ενέργεια του κ. Ντόντου. 

Το Δ.Σ. του "Ε" ευχαριστεί θερμά τον κ. Χ.Ν. και τους πελάτες του για την στήριξη που μας παρέχουν.

Ευχόμαστε ο Θεός να τους το ανταποδώσει σε υγεία και ευλογία. 
Εκ του Δ.Σ.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου