menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Καύσιμη ύλη για δεκάδες άπορες οικογένειες

Όπως είναι γνωστό στους φίλους του "Ε", πριν έλθει ο χειμώνας, το Δ.Σ. μεριμνά για την διανομή καυσόξυλων σε δεκάδες άπορες οικογένειες της περιοχής μας. 

Η επιλογή των απόρων που θα λάβουν κι εφέτος καυσόξυλα θα γίνει με αυστηρά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Οικογένειες φυλακισμένων και αποφυλακισμένων, ηλικιωμένων, ασθενών, απόρων, τσιγγάνων, οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν την καύσιμη ύλη κ.α. 

Διευκρινίζουμε και γνωστοποιούμε στους καλούς μας συμπολίτες πως ο "Ε" δεν διαθέτει αποθήκη. Λαμβάνει οικονομικές προσφορές από εμπόρους της πόλης μας και αποφασίζει με ποιόν να συνεργαστεί. Στη συνέχεια, του δίνουμε τις διευθύνσεις των απόρων και γίνεται η διανομή. Για την όλη αγορά και διαδικασία εκδίδεται τιμολόγιο.

Σημειώνουμε όλα αυτά, διότι γίνονται και κάποιες παρεξηγήσεις.  Κάποιοι συνάνθρωποί μας -που έμαθαν για την δραστηριότητα του "Ε"- μας τηλεφωνούν και απαιτούν να τους χορηγηθούν κάποια κυβικά ξύλα.  Βεβαίως, τους ενημερώνουμε με ευγένεια, αλλά η στάση και η απάντησή τους είναι απαράδεκτη. Να είναι καλά οι άνθρωποι.

Αν κάποιοι θα ήθελαν να βοηθήσουν 
στην συγκεκριμένη δράση του "Ε", που θ' αρχίσει από την 1η Σεπτεμβρίου, 
παρακαλούμε να ενημερώσει 
τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Συλλόγου,
στα τηλέφωνα και το mail του "Ε":

242130054
(Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων κ.α.)

24210 25409 
(Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου)

2421310021 
(ΚΕ.Δ.ΑΒ. της Ι.Μ.Δ. Παράρτημα του "Ε")

ή 
στο MAIL του Συλλόγου
oestauromenos@gmail.com



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου