menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ο Αρχιμ. π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, εξελέγη νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ

 

          Από την Ιερά Μητρόπολή μας ανακοινώνεται ότι η χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, θα τελεσθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

            Για το λόγο αυτό, θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην χειροτονία του Εψηφισμένουυ Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

            Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΛΥΧΝΟΣ» (Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή, τηλ.:2421032916). Το βιβλιοπωλείο θα παραμένει ανοιχτό σήμερα Πέμπτη έως τις 9 το βράδυ. Αύριο Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

            Η αναχώρηση για τον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών θα γίνει στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής από τον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.  


Εκ του Γραφείου Τύπου


ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "Ε"


Τα μέλη τους Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι οι συνεργάτες-εθελοντές του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", συγχαίρουν τον Εψηφισμένο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, για την εκλογή του και του εύχονται ο Θεός να του δίδει φωτισμό, υπομονή και ταπείνωση για να ποιμάνει θεάρεστα τον πιστό λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.  


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου