menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Η φυλακές "Κασσαβετείας" απέκτησαν δύο ακόμη σχολικές αίθουσες

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου το μεσημέρι, εγκαινιάστηκαν δύο ακόμη σχολικές αίθουσες στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας. Τον αγιασμό ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών της φυλακής και συνεχάρη όλους εκείνους που συνέβαλαν στην προσπάθεια να αποκτήσει η φυλακή δύο ακόμη σύγχρονες σχολικές αίθουσες (Δημοτικού και Γυμνασίου). 

Παρόντες ήσαν: εκπρόσωποι των υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης, Βουλευτές, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού μας, εκπρόσωποι των σωφρονιστικών καταστημάτων, οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Κασσαβέτειας, εκπρόσωποι του "Φάρου του κόσμου", με επικεφαλής τον π. Αθηναγόρα, ο πνευματικός συμπαραστάτης   της φυλακής π. Χρήστος Μπούντης και εκπρόσωποι του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΑΡΩΜΕΝΟΣ", με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, τον π. Θεόδωρο και τον κ. Ευάγγελο Κεχαγιά (εθελοντή-συνεργάτη)

Οι ομιλητές εξήραν το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας στους χώρους κράτησης όλης της περιοχής μας (δια του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ") και ευχήθηκαν να συνεχιστούν οι προσπάθειες στήριξης των σχολείων του καταστήματος και όλων των φυλακισμένων. 

Ο π. Θεόδωρος, δήλωσε στους υπευθύνους των σχολείων πως ο "Ε" θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε θεάρεστη προσπάθεια και των εκπαιδευτικών και των σωφρονιστικών υπακλλήλων. 


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου