menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Δωρεάν χριστουγεννιάτικα βιβλία σε τρία Δημοτικά Σχολεία

Όπως είναι γνωστό στους φίλους μας, ο Σύλλογος έχει να παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα εκδοτική δημιουργία. 

Πρόκειται για βιβλία, ένα περιοδικό (που απευθύνεται σε ελληνομαθείς φυλακισμένους), πολλά dvd- ντοκιμαντέρ & τρία cd με τραγούδια, την παράκληση στον Άγιο Λουκά και το κείμενο της Κ. Διαθήκης.

Τα τρία βιβλία (Τα λόγια της στεριάς και της θάλασσας, Ο ..."πειρατής" με την κόκκινη βαρκούλα και Ο ΤΟΝΤΥ  ο μέγας οδηγός), απευθύνονται σε παιδιά και γράφηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη για να προβάλλουν μηνύματα ζωής και αλήθειας.

Ασφαλώς, όλες οι εκδόσεις παρουσιάστηκαν στο κοινό όχι μόνο για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου, αλλά και για την ενίσχυση των σημερινών χειμαζόμενων χριστιανών.

Ένας σημαντικός αριθμός διανεμήθηκε δωρεάν, όπως σε σχολεία, σε φυλακές, σε μοναστήρια και σε κληρικούς πολλών Μητροπόλεων.

Αυτές τις ημέρες, ο "Ε" προσέφερε σε τρία Δημοτικά Σχολεία της πόλεώς μας (1ο Δημ Σχολείο Αγριάς, 5ο Δημοτικό Σχολείο  Βόλου και 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας) 150 αντίτυπα του Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού: Ο ΤΟΝΤΥ  ο μέγας οδηγός, της κ. Σταυρούλας Δημητριάδη, Δασκάλας, έκδοση "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ 2020 και εξήντα (60) dvd- ντοκιμαντέρ: "ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ". 

Με τον τρόπο αυτό, αλλά και πολλούς άλλους, ο "Ε" στηρίζει και πνευματικά παιδιά και μεγάλους.

Και το βιβλίο αυτό, μπορείτε να το βρείτε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στο Γραφείο του Συλλόγου, στο Βόλο (Κ. Καρτάλη 152)

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου