menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εθελοντών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (19/01)

Την Πέμπτη (19/01), πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η έκτακτη συνάντηση των συνεργατών-εθελοντών του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". 

Στο ξεκίνημα της μικρής εκδήλωσης-συνάντησης ευλογήθηκε η παραδοσιακή βασιλόπιτα από τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου. 

Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου, η κατάθεση συγκεντρωτικών απολογιστικών  στοιχείων από την δραστηριότητα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", για το έτος 2022, η ενημέρωση των εθελοντών για τις αλλαγές που προέκυψαν στις κοινωνικές δομές του Συλλόγου και η καταγραφή των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές κατά την ώρα της διακονίας τους. 

Αποφασίστηκαν τα εξής:
  • Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) -Θουκυδίδου 10- θα λειτουργεί κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ από τις 10:00 π.μ. - 4:30 μ.μ. ΜΟΝΟ αυτές τις ημέρες θα εξυπηρετούνται οι άποροι αδελφοί μας και οι κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής μας, αλλά και οι συμπολίτες μας που θα ήθελαν να προσφέρουν κάποια αναγκαία είδη.
  • Ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" δεν θα λειτουργήσει.
  • Το Εργαστήριο Ραπτικής του Συλλόγου θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά καιρούς. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ νέες κυρίες και δεσποινίδες, που θα ήθελαν να μάθουν την τέχνη της ραπτικής, για να βοηθήσουν ταυτόχρονα στην δημιουργία σεντονιών κ. α. 
  • Από τους χώρους φιλοξενίας (ΞΕΝΩΝΕΣ) θα λειτουργήσει μόνο ο ένας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας και έχει παραχωρηθεί στον "Ε" από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου για πέντε χρόνια. 
  • Το Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων και άλλων ευπαθών ομάδων θα λειτουργεί καθημερινά (10:00 π.μ. - 12:00 μ). Τα βοηθήματα θα δίδονται κάθε Παρασκευή, τις ίδιες ώρες. 
Η συνάντηση έκλεισε με την προσφορά της βασιλόπιττας και ατομικών
 δώρων εκ μέρους του Δ.Σ.  














▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου