menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ο Ακάθιστος Ύμνος Στον Μητροπολιτικό μας Ναό Τεμάχια Ιερών Λειψάνων των Τριών Ιεραρχών

Ολόκληρη η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή 31/3 στους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού, στις 6.30μ.μ., θα υποδεχθεί επισήμως τεμάχια Ιερών Λειψάνων των Αγίων τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής & Κιλκισίου. Τα ιερά σεβάσματα θα κομίσει στον Μητροπολιτικό μας Ναό, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Θα ακολουθήσει η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πολυανής & Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9.30μ.μ. θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Τα ιερά σεβάσματα θα παραμείνουν στον Ιερό Μητροπολιτικό μας Ναό έως την Τρίτη 4/4 και κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής τους θα εξελιχθεί πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr και στην ιστοσελίδα του Μητροπολιτικού μας Ναού myro-volos.gr



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου