menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Συγκινητική η ανταπόκριση μιας ομάδας εθελοντών για την ανακαίνιση του ΚΕ.Δ.Α.Β.


Με τη χάρη του Θεού, το ζήλο και την εργατικότητα μιας ομάδας εθελοντών  του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου  ο "Ε Σ Τ Α Υ Ρ Ω Μ Ε Ν Ο Σ",  άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης της κεντρικής αίθουσας υποδοχής  του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.), της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, που λειτουργεί ως παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο). 

Ο χώρος της μεγάλης αίθουσας (υποδοχής και έκθεσης διαφόρων ειδών) έχει κενωθεί και με βάση σχεδίου (δωρεά της κ. Έρικας Τσόκουδιακομίστριας) θα αναμορφωθεί εξ' ολοκλήρου. 

Βεβαίως, το κόστος των αγορών (χρωμάτων κ. α. υλικών) θα επιβαρύνει το Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και τα εργατικά χέρια ελπίζουμε πως θα βοηθήσουν για να μην επεκταθούν πάρα πολύ τα έξοδα. 

Μακάρι να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών-συνεργατών και άλλοι φίλοι (άνδρες και γυναίκες), για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Οι εργασίες πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:30 μ.μ. λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών. Σε κάποιες περιπτώσεις θα εργαζόμαστε και το απόγευμα.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ
 




Τα σχέδια για την αναμόρφωση της αίθουσας υποδοχής επισκεπτών στο ΚΕ.Δ.Α.Β.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου