menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Δύο ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και τους 700 φυλακισμένους της Λάρισας.

ΦΩΤΟ: Η κεντρική αίθουσα του ΚΕ.Δ.Α.Β. 

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"-, πραγματοποίησε δύο (2) ανθρωπιστικές αποστολές με σκοπό την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας και των 700 φυλακισμένων του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας. 

Δύο συνεργάτες-εθελοντές του ΚΕ.Δ.Α.Β., εκπρόσωποι του Δ.Σ. του συλλόγου μας, μετέφεραν στην Λάρισα και παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολή Λαρίσης και Τυρνάβου και στην Κοινωνική Υπηρεσία της φυλακής τα εξής είδη:

1. Στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και 
Τυρνάβου:

- 185 ζεύγη γαλότσες (καινούργιες) για μαθητές Δημοτικού Σχολείου και άντρες. Η Ι.Μ.Λ. και Τ. θα διανείμει τις γαλότσες σε σχολεία της Θεσσαλίας και σε χωριά που έχουν ακόμη πρόβλημα. Θερμά ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν, για να μπορούμε κι εμείς να βοηθούμε το έργο των εκκλησιαστικών φορέων που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή κοντά στους δοκιμαζόμενους αδελφούς μας. 



2. Στην Κοιν.  Υπηρεσία του Καταστήματος  Κράτησης Λάρισας:

- 41 χαρτοκιβώτια με αντρικά ενδύματα,
- δεκάδες κουβέρτες,
- σεντόνια,
- μαξιλαροθήκες,
- πετσέτες προσώπου και μπάνιου κ.α.

Οι ανθρωπιστικές αποστολές του ΚΕ.Δ.Α.Β
είναι η έμπρακτη αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας
δια του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". 


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου