menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Πρωτοχρονιά με τους Τροφίμους του Ξενώνα "ΦΙΛΥΡΑ

Εδώ και πολλά χρόνια, το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", χρηματοδοτεί το πρωτοχρονιάτικο γεύμα και την παραδοσιακή βασιλόπιτα του Ξενώνα "ΦΙΛΥΡΑ", του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου. 

Πρόκειται για μια ομάδα τροφίμων (ανδρών), οι οποίοι νοσηλεύτηκαν στην Ψυχιατρική  Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και παραμένουν στον ξενώνα "ΦΙΛΥΡΑ"  έως ότου  κριθούν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα καθημερνά τους προβλήματα μέσα στην αλλοπρόσαλλη κοινωνία μας. 

Όλοι τους απολαμβάνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον των εργαζομένων στον χώρο της φιλοξενίας τους, αλλά έχουν ανάγκη και το έμπρακτο ενδιαφέρον των φορέων και των ιδιωτών της  τοπικής μας κοινωνίας.

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και οι συνεργάτες του μεριμνούν και γι' αυτούς τους αδελφούς προσφέροντας όλα εκείνα που έχουν ανάγκη και κατά καιρούς βρίσκεται κοντά τους με προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως η σημερινή, εντός και εκτός του ξενώνα.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Μια ολιγομελής ομάδα εθελοντών και συνεργατών του "ΕΣΑΤΥΡΩΜΕΝΟΥ", επισκέφθηκε σήμερα  (13/12/2023) το μεσημέρι τον ΞΕΝΩΝΑ "ΦΙΛΥΡΑ", παραμονή  της πρωτο-χρονιάς,  με επικεφαλής  τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Πρό-εδρο  του  Δ.Σ.,  ο  οποίος  ευλόγησε  την  βασιλόπιτα, ομίλησε προς τους τροφίμους και  τους εργαζόμενους  και προσέφερε  δώρα, γλυκίσματα  και αναγκαία είδη προς όλους. Ακολούθησε εορταστικό γεύμα προσφορά του "Ε".

* * * 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

  "Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς, φιλοξενούμενοι (Ψυχικά Πάσχοντες) και προσωπικό του Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης  «Φιλύρα». Με την κίνηση σας αυτή, συμβάλλεται στις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, της ευαίσθητης αυτής κοινωνικής  ομάδας των φιλοξενουμένων (Ψυχικά Πασχόντων) του Ξενώνα «Φιλύρα»!!! Σας ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να μπορέσετε να συνεχίσετε το δύσκολο αλλά καλό  έργο σας!!

Οι φιλοξενούμενοι  και το προσωπικό του Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Φιλύρα» του Γ. Ν. Βόλου, σας εύχονται Καλές Γιορτές με  υγεία, δύναμη και  ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου!!



ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΦΙΛΥΡΑ" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ:


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου