menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Η κλήρωση της λαχειοφόρου του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" (20/01/2024)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου  Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους φίλους του Συλλόγου που βοήθησαν στη διάθεση των λαχνών  (του 1,00 Ε), αλλά και όλους όσους τους προμηθεύτηκαν προς ενίσχυση των σκοπών του "Ε". 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν (από την προσπάθεια αυτή) αξιοποιήθηκαν πλήρως. Αγοράστηκαν καυσόξυλα και διανεμήθηκαν σε  30 άπορες οικογένειες  που επιλέχτηκαν με αυστηρά κοινωνικά κριτήρια. 

Οι συνεργάτες δε του Συλλόγου, συγκινήθηκαν ιδιαιτέρως και από την ευγενική κίνηση ενός φίλου μας, που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, ο οποίος απέστειλε στον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"  την αξία δύο μπλόκ με 50 λαχνούς.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/01/2024 και ώρα 5η απογευματινή στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.), Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, κατά την εορταστική εκδήλωση προς τιμήν  των ενεργών συνεργατών-εθελοντών του Συλλόγου. 

Ο κάτοχος του λαχνού που θα κληρωθεί θα κερδίσει μία μικρή φωτογραφική CANON. Το τυχερό νούμερο θα γνωστοποιηθεί και θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδας μας.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου