menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Ένα μάθημα... αλληλεγγύης από το 5ο ΓΕΛ Βόλου.

Υπάρχουν γεγονότα στη ζωή μας, φίλοι μου, τα οποία μας συγκινούν βαθύτατα και μας προσφέρουν ελπίδα για το αβέβαιο αύριο. Μια πηγαία χαρά πλημμυρίζει την ψυχή σου και θέλεις να κραυγάσεις: "Δόξα τω Θεώ". Σε μια εποχή που προβάλλεται ο ατομισμός και η ιδιοτέλεια ως υπέρτατη αξία, κάποιοι άνθρωποι συνεργάζονται μεταξύ τους για να φωτίσουν το γκρίζο σκηνικό της καθημερινότητας.

Σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο  "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΣΟΣ", παρέλαβε από το 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου 70, και πλέον, μπουφάν, που συγκέντρωσαν καθηγητές, μαθητές και γονείς υπέρ της στήριξης και ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας για τους οποίους μεριμνά ο "Ε". Αυτής της υπέροχης προσπάθειας ηγήθηκε η κ. Ελένη Ταμία, Υποδιευθύντρια του σχολείου, με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου των διδασκόντων, των μαθητών και των γονέων τους.  Η όλη επιχείρηση έγινε μετά από έκτακτη έκκληση του Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΣΟΥ" προς τους συμπολίτες μας. 

Η κ.  Ταμία μας δήλωσε τα εξής: "...Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη συγκίνησή μου να βλέπω τους γονείς να έρχονται να πάρουν σήμερα τους βαθμούς των παιδιών τους, κρατώντας από ένα και περισσότερα καθαρά και ωραία μπουφάν, βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είναι πάνω από 70 κομμάτια ...".

Το Δ.Σ. του "Ε" και όλοι οι εθελοντές-συνεργάτες του ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. Τα χειμερινά αυτά είδη –πολλά σε ποσότητα και ποικιλία– θα προωθηθούν στις τοπικές φυλακές (Ε.Α.Κ.Κ.Ν.Κασσαβετείας και Ε.Κ.Κ.Ν.Βόλου), στο ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, αλλά και σε άπορους και άστεγους συμπολίτες μας για να καλύψουν τις έκτακτες ανάγκες τους.

Εκ του Δ.Σ.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου