menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Το Μαγικό Μουσείο της Επανάστασης του 1821 -ΤΑΙΝΙΑ 20΄ (της Ε1 τάξης του 1ου Δημ. Σχολείου Αγριάς)

Οι μικροί «αγωνιστές» της κινηματογραφικής ομάδας του ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟΥ της Ε1 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, με "καπετάνιο" της τον κ. Κωνσταντίνο Μπατάκα, μας ξεναγούν στο κρυφό τους μουσείο με τη νέα τους ταινία, που είναι αφιερωμένη στην επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης  του 1821. 

Στο ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ όλα είναι δυνατά κι ένα μουσείο, διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα, παίρνει σάρκα και οστά,  και δίνει φωνή στο χρώμα. Με λιγοστό φως, μπόλικη φαντασία και χρυσόσκονη τεχνητής νοημοσύνης, γεμίζει ο χώρος μαγεία κι ένα μαγικό ταξίδι ξεκινά μέσα στο χρόνο. Πρόσωπα του παρελθόντος, ένδοξοι ήρωες ζωντανεύουν και μας μεταφέρουν πίσω, στο 1821... 

Καλωσήρθατε στο "Μαγικό Μουσείο Της Επανάστασης του 1821". 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://padlet.com/kostantinos05121983/channel-njvc1f5qgkbfptuk/wish/2917800414 

ΣΧΟΛΙΟ: Μας έκανε εντύπωση η εφευρετικότητα του δασκάλου, ο οποίος, για να διδάξει στους μαθητές του  ένα τμήμα της Ελληνικής  ιστορίας, αφιέρωσε προσωπικό και οικογενειακό χρόνο εργαζόμενος τρεις ολόκληρους μήνες, για να φέρει εις πέρας αυτό το υπέροχο έργο. Πρόκειται για νέους και πρωτοποριακούς τρόπους διδασκαλίας που σίγουρα θα είναι υπέρ των παιδιών μας. Εύγε στο δάσκαλο και τους μαθητές του.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου