menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Συνάντηση του Προέδρου του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ "με τον νέο διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος και τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου

 Ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Δημ. Σαραζάνης και  ο νέος Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙ.ΛΣ Γεώργιος Χατζηγεωργίου 

Σήμερα το πρωί (25/04), ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του "Ε και πνευματικός πατέρας των εργαζομένων σ' όλες τις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής,  επισκέφθηκε στις έδρες τους: τον νέο Διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοικήσεως του Λιμενικού Σώματος  Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου και τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου πλοίαρχο Δημήτριο Ζαραζάνη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις νέες θέσεις που τους ανέθεσε η Ελληνική Πολιτεία. 

Ο π. Θεόδωρος τους ενημέρωσε για την 25η διακονία του στο Λιμενικό Σώμα, ως εντεταλμένος ιερέας της Ι.Μ. Δημητριάδος, αλλά και ως ο κατ΄ εξοχήν υπεύθυνος του Δ.Σ. του Συλλόγου και των κοινωνικών δομών που λειτουργεί ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". Και οι δύο άξιοι αξιωματικοί του Λ.Σ. ευχαρίστησαν τον π. Θεόδωρο για την παρουσία και την προσφορά του στο Λ.Σ., αλλά και τον "Ε" που είναι η πηγή πολλών αναγκαίων ειδών για τους κρατούμενους του Κεντρικού  Λιμεναρχείου Βόλου.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου