menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων των Κοινωνικών Δομών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"

Με τη χάρη του Θεού, την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. κ. Ιγνατίου και την άοκνη συμμετοχή των συνεργατών "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", ολοκληρώ-θηκαν τα έργα ανακαίνισης του νέου ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ κρατουμένων και άλλων ευπαθών ομάδων της τοπικής μας Εκκλησίας, που λειτουργεί υπό την εποπτεία και ευθύνη του Δ.Σ. του Συλλόγου. 

Το σημαντικό είναι πως όλες οι κοινωνικές δομές του "Ε" συστεγάστηκαν στο ιδιόκτητο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος που βρίσκεται επι της οδού Θουκυδίδου  10 -έναντι ΙΚΑ Βόλου και του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου.

Τα επίσημα εγκαίνια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ και όλων εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 7η απογευματινή στον εξωτερικό χώρου του ΚΕ.Δ.Α.Β. (επι της Θουκυδίδου 10).

Μετά το πέρας της ακολουθίας του αγιασμού,  που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος, θα ακολουθήσει ένα ενδιαφέρον και σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τίτλο: "ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ". 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν μαθητές του 2ου Προτύπου Γενικού Λυκείου Βόλου, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μαριάνθη Γάκη, μέλος του Δ.Σ. του "Ε". Συμμετέχει και ο γνωστός μουσικός κ. Νίκος Μεργιαλής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς. 


Μια γωνιά της αποθήκης του ΚΕ.Δ.Α.Β. 



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου