menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και στο Γηροκομείο Βόλου.


Προ ολίγων ημερών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου με σκοπό να επισκεφθεί δυο ασθενείς. Είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την πτέρυγα των ανθρώπων που είχαν κινητικά προβλήματα, αλλά χαιρέτισε και πολλούς άλλους τροφίμους που βρισκόντουσαν σε διάφορες γωνιές του Ιδρύματος. Εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή που του επιφυλάχτηκε από το προσωπικό και τους γέροντες. Όσοι εργάζονται και διακονούν σ' αυτούς τους χώρους είναι ήρωες. Η εργασία που προσφέρουν δεν πληρώνεται με χρήματα. 

Όντως, είναι λειτουργοί και εμψυχωτές των ανθρώπων του γήρατος. Εύγε σε όλους.

Ο π. Θεόδωρος, εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του "Ε", είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Νέο Διευθυντή , με την Κοινωνική Υπηρεσία του Ιδρύματος (που προσφέρει ένα σπουδαίο έργο) και να ενημερωθεί για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο Βόλου. Ο Σύλλογος, ανταποκρίθηκε άμεσα προσφέροντας μια ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού και έχει την πρόθεση να συνεχίσει την συνεργασία με τους υπευθύνους υπέρ των απόρων τροφίμων.

Βεβαίως, ο "Ε" δεν είναι η πρώτη φορά που ενισχύει - στο μέτρο του δυνατού - και το ίδρυμα αυτό. Μεριμνά και για άλλες κοινωνικές δομές της περιοχής μας και μάλιστα χωρίς να το ζητήσει κάποιος υπεύθυνος.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου