menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", προσέφερε Ιερές εικόνες για 14 σχολικές αίθουσες και τα γραφεία 2 Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

Μετά από αίτημα των Διευθυντών δύο Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" προσέφερε δωρεάν ιερές εικόνες του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της Θεοτόκου για 14 σχολικές αίθουσες και τα γραφεία των σχολείων αυτών.

Ήδη, ο Σύλλογος έχει προσφέρει δωρεάν μια ικανή ποσότητα Ιερών Εικόνων σε αίθουσες 6 σχολείων, στα γραφεία μια δημόσιας υπηρεσίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής μας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και σε μια ιδιωτική κλινική. 

Το Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΥ", θα συνεχίσει τις προσφορές τους και σε Ιερές Εικόνες, διότι πιστεύει ακράδαντα πως αυτή η κίνηση είναι συνάμα και μια τρανή ομολογία πίστεως, σε μια εποχή που γκρεμίζονται από τη ζωή των Ελλήνων οι ελληνορθόδοξες αξίες και τα ιδανικά. 

Όσοι εκπαιδευτικοί ή άλλοι εκπρόσωποι φορέων της πόλεώς μας επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Σύλλογό μας - στον τομέα αυτό - μπορούν να ενημερώσουν τον π. Θεόδωρο Μπατάκα στα τηλέφωνα: (24210) 25409, 30054, 20125 και 2421310021 και άμεσα ο Σύλλογος θα ανταποκριθεί θετικά.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου