menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Καταγγελία για τον 26χρονο που ξεψύχησε στις φυλακές Λάρισας: Πέθανε γιατί δεν υπήρχε οδοντίατρος!

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων, σχετικά με το θάνατο ενός νεαρού άντρα, μόλις 26 ετών, στις φυλακές Λάρισας την περασμένη Παρασκευή.
Τον 26χρονο βρήκαν συγκρατούμενοι του, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά για τον νεαρό κρατούμενο.
Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Δικτύου Αλληλεγγύης Κρατουμένων στο facebook, ο 26χρονος «είχε πρόβλημα με ένα δόντι που τον ενοχλούσε, πολύ καιρό με αποτέλεσμα να μαζέψει πύον και να έχει πρηστεί σχεδόν σε όλο το πρόσωπο. Ο ίδιος επανειλημμένα ζητούσε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο διότι η φυλακή του Μαλαδρινου όπου βρισκόταν δεν είχε οδοντίατρο. Καθώς το πρόβλημα του χειροτέρεψε , τον μετάφεραν τις τελευταίες δύο μέρες στις φυλακές της Λάρισας, όπου βρέθηκε νεκρός χθες από τους συγκρατούμενούς του».
http://www.volosday.gr/
ΣΧΟΛΙΟ του "Ε"
Δημοσιεύουμε το σχετικό άρθρο για να φανούν οι συνθήκες διαβιωσης των φυλακισμένων στις φυλακές της πατρίδος μας. Ο "Ε" δίνει τη δική του μάχη με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών κράτησης σ' όλους τους χώρους εγκλεισμού και αποθήκευσης ανθρώπων. 
Διαβάστε στην επόμενη ανάρτηση του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" το κείμενο της ομιλίας του Προέδρου μας (π. Θεοδώρου Μπατάκα) που κατετέθη στα πρακτικά της συνεδρίασης (1/2/2018) της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονισμού και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων της Βουλής των Ελλήνων.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΟΙΜΗΘΗ. 
ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΣΩΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!:!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου