menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"


Ο  Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», την Κυριακή, Ιουνίου 2018, στις 7.30 μ.μ. πραγματοποίησε εκδήλωση Εγκαινίων Δωροέκθεσης, στο χώρο του  Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) - Θουκυδίδου 10, στο Βόλο (απέναντι από το ΙΚΑ) Η εκδήλωση αυτή       εντάσσεται στις αφιερωμένες στη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, προστάτη του Συλλόγου μας. Στο χώρο παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του  Δ.Σ. του Συλλόγου, τα μέλη και οι εθελοντές του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», καθώς και αρκετός κόσμος που προσήλθε με σκοπό τη στήριξη του τόσο σημαντικού έργου που επιτελεί.

Ο πατέρας Θεόδωρος έκανε αρχή της εκδήλωσης αυτής με την Παράκληση  στον Άγιο Λουκά, εικόνα του οποίου βρίσκεται στο όμορφα διαμορφωμένο μικρό παρεκκλήσι στην αυλή του ΚΕ.Δ.Α.Β. Στη συνέχεια τέλεσε αγιασμό εγκαινιάζοντας τη Δωροέκθεση και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους.
Τα είδη που εκτίθενται είναι πολλά και όμορφα: Γυναικεία ενδύματα όλων των ειδών, υποκάμισα και παντελόνια ανδρικά, παιδικά ρούχα όλων των ηλικιών, γυναικεία και παιδικά παπούτσια, χειροποίητες κατασκευές από ξύλο, γυαλί, νήματα και κουρέλια, κοσμήματα, πετσέτες, εικόνες του Χριστού και του Αγίου Λουκά, καθώς και όλες οι εκδόσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», CDDVD  και κυρίως τα δύο παιδικά βιβλία του πατέρα Θεόδωρου.
Οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με την παρουσία τους στην παράκληση του Αγίου και τον αγιασμό, αλλά και με την αγορά αντικειμένων, ενισχύοντας οικονομικά το λειτούργημα που επιτελεί.

Μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα, στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του  ΚΕ.Δ.Α.Β. δόθηκε η ευκαιρία στους φίλους του  «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» να δουν από κοντά το χώρο της Διακονίας των εθελοντών   και να γνωρίσουν το σημαντικό έργο που επιτελείται.      

Η ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΠΟ 3/6 - 9/6

ΤΟ ΠΡΩΙ 10:00 - 13:00 και ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:00 - 20:30
(εκτός του απογεύματος της Δευτέρας 4/6, λόγω της καλλιτεχνικής εκδήλωσης του "Ε")






▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου