menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Προσφορά εικόνων για αίθουσες σχολείου της Βέροιας (8/9)

Προ ημερών, ένας άγνωστος σε μας εκπαιδευτικός από την πόλη της Βέροιας επικοινώνησε μαζί μας για να προμηθευτεί ξύλινες ιερές  εικόνες για τις αίθουσες του σχολείου στο οποίο διακονεί. 
Τι γραπτό μήνυμα του κ. Καθηγητή έχει ως εξής: "Αγορά Ιερών Εικόνων για Σχολείο. Χαίρετε. Τυχαία βρήκα στο διαδίκτυο την σελίδα σας και εν τάχει θα σας αναφέρω τι ακριβώς με ώθησε να επικοινωνήσω μαζί σας. Είμαι Καθηγητής Φυσικός στο .... Σχολείο Βεροίας και λόγω της μετακόμισης μας σε νέο κτήριο αυτές τις ημέρες σκέφθηκα να κάνω δωρεά στο σχολείο κάποιες εικόνες προς ανάρτηση σε αίθουσες, επιπλέον όσων έχουμε. Εννοείτε ότι το Κράτος δεν διαθέτει ούτε ευρώ για τέτοιο σκοπό... Αντί λοιπόν να αγοράσω από το εμπόριο, σκέφθηκα να δώσω τα χρήματα υπέρ των σκοπών του Συλλόγου σας και να μου αποστείλετε 5 ιερές εικόνες για να τις αναρτήσουμε σε αίθουσες των νέων εγκαταστάσεων...". 

Το μήνυμα αυτό συγκίνησε βαθύτατα τον π. Θεόδωρο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ". Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου και απέστειλαν ΔΩΡΕΑΝ 6 εικόνες επιβραβεύοντας την ευαισθησία αυτού του ευλογημένου εκπαιδευτικού. Μακάρι να είχαν την ευαισθησία του και άλλοι συνάδελφοί του. Τον ευχαριστούμε εκ καρδίας για την πρωτοβουλία του και δηλώνουμε πως είμαστε στη διάθεσή του για να του προσφέρουμε και άλλες εικόνες, αν υπάρξει ανάγκη.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου