menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ (30/10)

Επ' ευκαιρία της παρουσίας στο Βόλο της μεγάλης και ενδιαφέρουσας Συλλογής ΠΙΝΑΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του μεγάλου ζωγράφου Ευθυμίου Βαρλάμη (+), με θέμα τον Άγιο Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Προστάτη των εθελοντών του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", στην αίθουσα υποδοχής του "Αχιλλοπούλειου" Νοσοκομείου Βόλου, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση των ασθενών, των συνοδών και όλων των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου. 

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 5η απογευματινή (στην αίθουσα υποδοχής του Νοσοκομείου Βόλου) θα τελεστεί η Ιερά Παράκληση στον Άγιο Λουκά από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου. Κατά την ώρα της ιεράς ακολουθίας μια μεγάλη ομάδα εθελοντών του "Ε" θα επισκεφθεί όλους τους θαλάμους των κλινικών για να διανείμει ΔΩΡΕΑΝ στους ασθενείς το βιβλίο: "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΟΥΚΑΣ. Ο προστάτης και θεραπευτής των ασθενών. Ο βίος και ο παρακλητικός κανών" (έκδοση "Εσταυρωμένος"). Η συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή είναι ελεύθερη.

Να σημειωθεί δε πως το Δ.Σ. του "Ε" και οι εθελοντές του έχουν πραγματοποιήσει και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο Νοσοκομείο Βόλου, στις κλινικές της περιοχής μας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Πρόκειται για κοινωνικές παρεμβάσεις του "Ε" που αγγίζουν τις καρδιές πολλών εμπερίστατων συνανθρώπων μας.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου