menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η 24Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και πολυπληθούς ακροατηρίου, πραγματοποιήθηκε η 24η εκδήλωση του Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» για την «Ημέρα του φυλακισμένου», με τίτλο  «Θέλω να ονειρεύομαι», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019. 
Μέσα σε μία πανδαισία λόγου και μουσικής, η σκηνή του Πνευματικού Κέντρου μεταβλήθηκε σε τέλειο σκηνικό για ονειροβασίες σε μία  νύχτα μαγική. Το μουσικό σύνολο «ΗΧΟΜΕΛΟΝ» με συντελεστές τους: Κατερίνα Κασιμάτη, τραγούδι-πιάνο, Θανάση Κατεργάρη, τραγούδι-κιθάρα,  Μιλτιάδη Μίλτο, τραγούδι-κιθάρες, Νικόλαο Παρθένη, τραγούδι-κρουστά μας  ταξίδεψαν σε υπέροχα τραγούδια προβεβλημένων συνθετών αλλά και δικά τους, και μας συγκίνησαν με στίχους που συνδέθηκαν με μικρές και μεγάλες στιγμές μας. Εγκωμιαστικές κριτικές απέσπασαν, επίσης, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Βόλου Ιωάννα Καρανικόλα και Ορφέας Υφαντίδης στην αφήγηση σπουδαίων μικροκειμένων λογοτεχνικού και θεολογικού στοχασμού υπό μορφήν ταινίας μικρού μήκους, και Βαϊνοπούλου Ειρήνη στο πιάνο.


 Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι φορέων που εμπλέκονται στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης, Εγκλεισμού και Αποκατάστασης των κρατουμένων, αλλά και την ενίσχυση των οικογενειών που μένουν πίσω. Μίλησαν για την αγαστή και απρόσκοπτη συνεργασία με τον Σύλλογο και υποσχέθηκαν εμβάθυνση της συνέργειας για το μέλλον οι: α. Κανάκης Χρήστος, ο νέος Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος β. Καραΐσκος Βασίλειος, Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας γ. Τσἀρκα Παναγιώτα,  Προϊσταμένη του Ξενώνα «ΦΙΛΥΡΑ» του Νοσοκομείου Βόλου και δ. Μιχάλης Παυλής,  Παιδαγωγός, ως εκπρόσωπος της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο απερχόμενος Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος κ. Εμμανουήλ Κανάλης

Ο κ. Τάσος Γούκος, Διευθυντής του 10ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ιωνίας, κόμισε, όπως κάθε χρόνο, ένα πουγκί δώρο στον π. Θεόδωρο, από τον έρανο της Αγάπης του σχολείου του, τονίζοντας τη μεγάλη συμβολή του «Ε» στο παιδαγωγικό τους έργο. Ο Σεβασμιώτατος υπενθύμισε πως η πρόσκληση του Κυρίου στην Αγία του Τράπεζα είναι διαρκής, αλλά η συμμετοχή σε αυτήν επαφίεται στη γνήσια βούληση του ανθρώπου να ανταποκριθεί με αληθινά έργα αγάπης. 

Τα μέλη του «Ε» ευχαρίστησαν θερμά τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, που για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμά τους και τιμούν τη Διακονία με την αμέριστη  υλική και ηθική στήριξή τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιοε

Ο Πρόεδρος του "Εσταυρωμένου" π. Θεόδωρος Β. Μπατάκας

Ο Διευθυντής του 10ου Δημ Σχολείου κ. Τάσος. Γούκος

"ΤΟ ΗΧΟΜΕΛΟΝ" επι σκηνής


Δωρεάν έντυπα για όλους τους θεατές

Οι καλλιτέχνες της συναυλίας: 
Κατ. Κασιμάτη, Θαν. Κατεργάρης, Μίλτος Μιλτιάδης και Νικ. Παρθένης

Μια άποψη της αιθούσης

Η παρουσιάστρια και ομιλήτρια της εκδήλωσης κ. Μαριάνθη Γάκη

Ο Αρχιπλοίαρχος κ. Χρήστος Κανάκης

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Βασίλειος Καραΐσκος

Η προϊσταμένη του ξενώνα "ΦΙΛΥΡΑ" κ. Τσάρκα Παναγιώτα

Ο εκπρόσωπος της "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" κ. Μιχάλης Παυλής

Ο Διευθυντής του 10ου Δημ Σχολείου κ. Τάσος. Γούκος

 Εθελόντριες του "Ε" στην υποδοχή των προσκεκλημένων

 Ο Αρχιπλοίαρχος κ. Εμμανουήλ Κανάλης με τον Σεβασμιώτατο

Η μαθήτρια της Γ΄λυκείου του ΓΕΛ Βόλου Βαϊνοπούλου Ειρήνη

 Κατάμεστη η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του "Ε" με εθελοντές

Εθελοντές του "Ε" με τον π. Θεόδωρο στο γραφείο του συλλόγου

Ο πάγκος με τις εκδόσεις και τα χειροτεχνηματα του "Ε"

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου