menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ένα άγιο παράδειγμα ξενοδόχου της περιοχής μας!!!

Μία ακόμη έκπληξη περίμενε τον Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ",  χριστουγεννιάτικα. Το Διοικ. Συμβούλιο του Συλλόγου μας απεφάσισε να φιλοξενήσει έναν αξιοπρεπέστατο άστεγο συμπολίτη μας στο ξενοδοχείο, εκτιμώντας την έκτακτη ανάγκη στην οποία περιήλθε. 

Επειδή οι τρεις ξενώνες του "Ε" είναι γεμάτοι από ενοίκους, επέλεξε ένα ξενοδοχείο για να κουρνιάσει μέσα στο χειμώνα και να έχει το χρόνο να οργανώσει τη ζωή του. 

Απευθυνθήκαμε στο Ξενοδοχείο "ΜΠΑΛΛΑΣ", στην Αγριά. Ο ιδιοκτήτης του χώρου και η καλή του σύζυγος, φιλοξένησαν 20 ημέρες τον άστεγο χωρίς να λάβουν το αντίτιμο της φιλοξενίας που ανέρχεται περίπου σε 800,00 Ε. Εύγε στο ζεύγος ΜΑΡΙΟΥ ΜΠΑΛΛΑ και ΕΥΜΟΡΦΙΑΣ ΣΑΚΚΑ για την εκ δευτέρου ευγενική τους χειρονομία. 

Η Ελληνική κοινωνία έχει  ανάγκη από τέτοια άγια παραδείγματα που διδάσκουν εμπράκτως την αγάπη προς τον αναγκεμένο συνάνθρωπό μας. Μακάρι να τους μιμηθούν και άλλοι ξενοδόχοι, όταν καλούνται από τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" να κάνουν έστω καλύτερες τιμές για τη φιλοξενία αστέγων οικογενειών και προσώπων.

Ευχαριστούμε το ζεύγος ΜΠΑΛΛΑ και τους ευχόμαστε να έχουν ειρήνη και ευλογία στη ζωή τους. Καλή κει ευλογημένη χρονιά. 



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου